Venter kontor-boom

IT utstyr

Del innlegget

I halvannet år har modernisering av hjemmekontor fått mye oppmerksomhet. Nå venter Mobit kontor-boom når flere medarbeidere vender tilbake til arbeidsplassen.

– Et stort antall arbeidsplasser har stått tomme under pandemien, og mye av våre leveranser har handlet om å modernisere hjemmekontor. Dette vil helt klart endre seg i tiden som kommer, sier Rolf Paulsen, salgsdirektør i Mobit.

Skjer raskt

Teknologiutviklingen skjer raskt, og det er heller ikke slik at de fleste arbeidsplasser hadde nytt utstyr da pandemien rammet samfunnet.

– Spesielt fasiliteter til møterom vil bli prioritert i fortsettelsen. Pandemien fører trolig til at vi reiser mindre i jobbsammenheng. Når møter skjer digitalt er det blitt en forventning om at møterom har kvalitet på lyd og bilde, samt at møterommet er designet for live-sendinger, sier Rolf Paulsen. Han sier videre at før pandemien var lyd og bilde på møterommet ofte et alternativ, og egentlig lite i bruk.

Møterom blir prioritert

– Derfor blir møterommene nå prioritert på en helt annen måte enn før pandemien. Det å rigge opp skikkelig utstyr er en liten investering sammenlignet med flyreiser, og ikke minst den tapte tiden reiser medfører, fortsetter Paulsen.

Etter den første pandemi-bølgen merket Mobit økt fokus på møterom, men den neste bølgen – med påbud om hjemmekontor – medførte at bestillinger ble satt på vent.

Betydelig etterslep

– Det er nå blitt et betydelig etterslep på modernisering av møterom. Min anbefaling er at bedrifter er tidlig ute for å få identifisert ønsker og behov, for det kan bli trangt i døren utover høsten. I tillegg sliter de fleste produsenter med kapasitet, sier Rolf Paulsen.

Ønsker du å vite mer?

Legg inn eposten din så kontakter vi deg

Du er kanskje også interessert i:

Mobil

Millionavtale til CollabIT

De drifter og eier landet “yngste” Mobit-forhandler på Hønefoss og har allerede fått leveranser til Bankid Bankaxept, som er ansvarlig for trygg pålogging og pengetransaksjoner. 

Mobil

Storfornøyd med operatør-samarbeid

For et drøyt år siden valgte Mobit å tilby kundene sine alternativer gjennom den nye mobiloperatøren Nortel. Samarbeidet betyr at Nortel har fått nærmere 14500

Kontakt oss

kontakt@collabit.no