Vi har markedets beste og mest fleksible telefonløsninger.

Fra mobiltelefoni, kontaktsenter og mobilt bedriftsnett.

Kontaktsenter

Kundeservice er utrolig viktig for å sikre kundens lojalitet. Med telefoni, chat, sms, e-post og sosiale i medier i samme løsning har du full kontroll.

Mobilabonnement

Vi har markedets beste og mest fleksible mobilabonnementer fra Telenor, Telia og Nortel. Sammen finner vi det som passer best til din bedrift sitt behov.

Mobilt bedriftsnett

Med mobilt bedriftsnett får du bedriftskatalog, sentralbord, kø- og gruppefunksjonalitet, IP-telefoni samt bedriftsnett app. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Vi tilbyr kontaktsenterløsning fra Zisson

Zisson Interact kontaktsenter og sentralbord er kjent for enkle og fleksible kommunikasjonsmuligheter som støtter både innkommende og utgående kundedialog.
Zisson
Zisson kontaktsenter

Alt på ett sted

Ved å samle telefoni, chat, SMS, e-post og sosiale medier på samme plattform, får du hver kunde til å føle seg hørt.

Fremtidens kundebetjening

Hybridbot samhandler med mennesker gjennom tradisjonell chat på en unik måte! Sømløs overgang mellom virtuell rådgiver og menneske gir en optimal kundeopplevelse.

Zisson

Mobil- og bredbåndstjenester

Vi har markedets beste og mest fleksible mobil- og bredbåndstjenester fra Telenor, Telia og Nortel. Vi bistår deg gjerne med å finne den beste løsningen. 

Ta kontakt med oss

La oss begynne med en samtale for å diskutere dine behov. Sammen finner vi en løsning som passer for deg og dine ansatte. 

Kontakt oss

kontakt@collabit.no