Storfornøyd med operatør-samarbeid

Del innlegget

For et drøyt år siden valgte Mobit å tilby kundene sine alternativer gjennom den nye mobiloperatøren Nortel. Samarbeidet betyr at Nortel har fått nærmere 14500 nye mobilbrukere gjennom Mobit-forhandlerne.


– Det er helt fantastisk, sier administrerende direktør Christian Pritchard i Nortel.

Flipperspill og ekte blykule

Nylig entret han scenen under et større Mobit-arrangement med flere hundre Mobit-forhandlere i salen. Pritchard kunne opplyse at de nye kundene utgjør mer enn tusen bedrifter. For anledningen hadde Nortel-sjefen fått tak i det han kaller et analogt flipperspill fra 1980 – med ekte blykule. Det skal nemlig være moro å samarbeide med Nortel.

– Vi er med å differensiere produktkofferten til Mobit, sier Nortel-sjefen.

Legger ressurser i samarbeidet

Mobit-sjef Trond Voll er tilfreds med samarbeidet. Han forklarer dette med at Nortel legger betydelig med ressurser i samarbeidet, og også gir salgsstøtte til forhandlerne over hele landet.

Voll understreker at det er viktig for Mobit å ha mer enn én mobiloperatør i utvalget som presenteres for bedriftskundene.

Mobit-sjef Trond Voll er fornøyd med Nortel som operatør og samarbeidspartner.

– Vår rolle er å forklare de ulike tjenestene hos mobiloperatørene med eventuelle styrker og svakheter. Det er til sjuende og sist kundene våre som selv velger hvilken mobiloperatør som foretrekkes, påpeker Voll.

Kraftig distribusjonskanal

At Mobit er en populær partner å ha med seg, forklarer Voll på følgende måte:

– Vi har mer enn 110 forhandlere over hele landet. Hver enkelt forhandler betjener et stort nettverk av bedrifter som er i målgruppen for Mobit´s partnere. Dermed blir Mobit en kraftig distribusjonskanal. Det er viktig for oss å fremvise alternativer, og det bidrar også til å markere uavhengigheten vår, sier Voll.

Gir valgfrihet

Han sier videre at det avgjørende for Mobit er å kunne vise frem samarbeidspartnere som representerer kvalitet og stabilitet.
– At det er konspetuelle forskjeller og ulike prisplaner gir kundene valgfrihet,  avslutter Mobit-sjefen.

Ønsker du å vite mer?

Legg inn eposten din så kontakter vi deg

Du er kanskje også interessert i:

Mobil

Slik angripes du av Wangiri og Phishing

Sikkerhetsekspert Kjell Anders Berg ber folk være ekstra kritiske til hva de klikker på. – Jeg er bekymret, og vi pirker bare i overflaten. De

Mobil

Høy fart for Mobit-kunder på 5G

Mobilkundene til Mobit har fått økt hastigheten med utbyggingen av 5G. Bare i Kristiansand har hastigheten økt med nær 400 prosent siden 2020. I andre

Kontakt oss

kontakt@collabit.no