Optimal styring av nettverk med SD-WAN og IP-VPN.

Våre rådgivere har flere års erfaring med leveranse av SD-WAN og IP-VPN. Vi ønsker å være en naturlig rådgiver og sparringspartner for kunder som ønsker disse tjenestene.

SD-WAN

Den teknologiske utviklingen raser av gårde. SD-WAN har nå kommet for fult. Mange kunder forhaster seg i avgjørelsen om å sette bort heler eller deler av SD-WAN leveransen, noe som kan være lite fordelaktig over tid. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Ta kontakt med oss så vil en av våre dyktige rådgivere bistå deg.

IP-VPN

Privat lukket bedriftsnett som kan benyttes mellom geografiske spredte lokasjoner. Sikker og skalerbar løsning. Våre rådgivere har mange års erfaring med leveranser av IP-VPN og bistår deg gjerne. 

Ofte stilte spørsmål

Software-defined WAN eller på godt norsk programvaredefinert vidstrakt datanett, har på kort tid blitt et meget populært alternativ for bedrifter som ønsker en forenkling i hverdagsdriften av sitt datanettverk. Med Zero-touch deployment kan våre kunder enkelt skalere løsningen sin når som helst, og de trenger ikke å være fysisk til stede for installasjon. Collabit kan sammen med en operatør (f.eks. Telenor eller GlobalConnect) bygge en løsning, eller vi kan stille med dedikerte ressurser fra Cisco eller Ubiquiti dersom kunden ønsker en skreddersydd løsning.

Fordeler med SD-WAN

  • Ved å bygge SD-WAN med Cisco eller ubiquiti slipper man å vente på at endringsordre skal bli gjennomført av internettleverandøren.
  • Transportuavhengig (4G, 5G, fiber, Kobber, coax/hybridfiber, radio og sattelitt)
  • last-balansering på tvers av teknologier.
  • Zero-touch deployment
  • kryptert, sikring og segmentering
  • Økt sikkerhet
  • Meget god monitorering og full kontroll i LAN løsningen.

Vi stiller også som prosjektleder for kunder som ønsker en løsning levert direkte fra en internettoperatør.

Internet Protocol Virtual Private Network er den tradisjonelle plattformen for å danne et VPN mellom flere lokasjoner hos bedriftene. Selv om mange bedrifter nå vurderer SD-WAN, er det fortsatt en del bedrifter som ønsker IPVPN tjenesten. Her kan våre leverandører levere dedikert ruting i sine nett, slik at trafikken ikke går ut på internett før den skal videre til et annet avdelingskontor.
CollabIT samarbeider med en rekke leverandører. Noen av våre samarbeidspartnere er Cisco, Ubiquiti, Telenor, GlobalConnect, Telia eller Altibox.
CollabIT stiller med et bredt spekter av leverandører, slik at dere får den løsningen dere ønsker. Det er viktig med god kartlegging av kundens behov for å se om vi kan bygge en løsning basert på en CPE produsent eller om vi skal benytte oss av en bredbåndsaktør for å levere hele løsningen. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi den løsnigen som er optimal for dere som kunde.

Få pristilbud på SD-WAN eller IP-VPN

La oss begynne med en samtale for å diskutere dine behov. Sammen finner vi en løsning som passer for deg og dine ansatte. 

Kontakt oss

kontakt@collabit.no