Vi leverer tekniske løsninger for møterom

Fra lydplanker til skjermer.

Små møterom

Veldig ofte trenger vi tilgang til et raskt videomøte med noen få deltagere. Likevel ønsker vi ikke å lempe på kvaliteten av den grunn. Mange bedrifter tenker at vi klarer oss med ett stort møterom, men slik vi har sett utviklingen i det siste, vil behovet for flere mindre rom bli større og større.

Medium møterom

For de fleste SMB-bedrifter vil man ha behov for et litt større videorom som rommer opp til 8 – 10 personer. Her bør man tenke på kameraløsninger som er gode nok til å få med seg alle eller noen i rommet med høy kvalitet. Husk at slik man fremstår på skjermen i den andre enden, er nå ofte motpartens førsteinntrykk av deres selskap.

Store møterom

De store møterommene kan håndtere ganske mange deltagere, selv om de også håndterer mindre grupper. Kamera av høy kvalitet med zoom er påkrevd. Egen styringsenhet sikrer en enkel tilkobling og er en fordel om det er mange brukere med forskjellig IT-kompetanse.

Klar for å ta det neste steget?

La oss begynne med en samtale for å diskutere dine behov. Sammen finner vi en løsning som passer for deg og dine ansatte. 

Kontakt oss

kontakt@collabit.no