Millionavtale til CollabIT

Del innlegget

De drifter og eier landet “yngste” Mobit-forhandler på Hønefoss og har allerede fått leveranser til Bankid Bankaxept, som er ansvarlig for trygg pålogging og pengetransaksjoner. 

– Klart vi er fornøyd med slike avtaler, og avtalen er veldig inspirerende med tanke på fortsettelsen, sier daglig leder Fredrik Bakke (31) og medgründer Sindre Juul Hamberg (30).

Betalingsløsninger

Bankid Bankaxept AS utgjør den viktigste komponenten for alle nordmenn som skal logge seg inn via BankID og utføre pengeoverføringer om det er transaksjoner med Vipps, nettbank eller kort.

Millionavtale

Mobit Hønefoss er i sluttfasen av leveringen og anslår at verdien på avtalen er på rundt 1, 2 millioner kroner. Duoen som utgjør Mobit Hønefoss startet så sent som i august i fjor selskapet CollabIT og ble raskt en del av Mobit-kjeden.

Sindre Juul Hamberg og Fredrik Bakke (t.h) har levert til Bankid Bankaxept AS

Til Bankid Bankaxept leveres det bærbare maskiner av modellene Lenovo X1 Carbon 14″ til administrativt ansatte og Lenovo X1 Extreme 16″ til systemutviklere.

Referansekunde

– Bankid Bankaxept er helt klart en referansekunde for oss, sier Bakke.

– Og som nystartet er det naturligvis viktig for oss å vise frem leveranser, og at vi leverer, tilføyer kollega Juul Hamberg.

Det hører med til historien at Bankid Bankaxept  ikke landet avtalen med Mobit Hønefoss ved en tilfeldighet. Bakke har erfaring med BankID Bankaxept gjennom sin tidligere arbeidsgiver, og har ord på seg for å ha høy kompetanse om produkter fra nettopp Lenovo.

 

Ønsker du å vite mer?

Legg inn eposten din så kontakter vi deg

Du er kanskje også interessert i:

Mobil

Hvor blir det av alle mobiltelefonene?

Vi hadde nettopp et kundemøte med en direktør i en bedrift med rundt 350 ansatte, som i dag subsidierer de ansatte med rundt 10 000,-

Kontakt oss

kontakt@collabit.no