Leasing - forutigbart driftsbudsjett

Det kan ofte være vanskelig å finne plass til store Mobil og IT-innkjøp på ordinære budsjett. Med en leieavtale vil du alltid ha oppdatert utstyr i tillegg til at det er enkelt å oppskalere. Vi samarbeider med flere distributører av finansieringsløsninger.

Leieavtale

Nordea Finans

Nordea Finans er spesialister og markedsledende på utstyrsfinansiering med inngående kunnskap om utstyr og bransjer, som forsterkes via deres lokale tilstedeværelse og samarbeid med ledende leverandører.

Du får rask og fleksibel kundebehandling og Nordea Finans tilbyr konkurransedyktige priser med gunstige forsikringsordninger. I tillegg har de gode digitale løsninger som gir deg full oversikt over ditt kundeengasjement.

Med leieavtale fra Nordea Finans vil din virksomhet disponerer utstyr mot å betale leie over et avtalt tidsrom, vanligvis fra 3 til 7 år, avhengig av type utstyr og hva du ønsker, så lenge dette står i forhold til forventet økonomisk levetid.

Noen fordeler med en leieavtale hos Nordea Finans er:

Noen fordeler med en leieavtale hos Nordea Finans er:

Delbetaling ansatt

Lik behandling av alle og mulighet for privat betaling gir kontroll for bedriften og fornøyde ansatte! Mobit hjelper din bedrift å finne gode løsninger som gjør de ansattes og bedriftens hverdag litt enklere.

Telenor mPort

Med mPort kan dine ansatte selv bestille mobil, tilbehør og service, i henhold til bedriftens retningslinjer for innkjøp. Bedriften bestemmer selv for hvor mye de dekker. Ønsker den ansatte en dyrere telefon enn det som er dekket, kan de enkelt betale det overskytende selv via kredittkort eller Vipps. Bedriften har alltid full kontroll og god oversikt over hva som er bestilt, og slipper økt administrasjon. Felles regler for hele bedriften gjør at ansatte kan føle seg trygge på likebehandling.

Les mer her: https://mobit.no/produkt/telenor-mport/

Mobit Control

Mobit Control setter bærekraft i fokus og er markedets beste forvaltningstjeneste som sikrer bedrifter kontroll over virksomhetens samlede mobil- og PC-park.

Gjennom effektive automatiserte prosesser hjelper Mobit Control bedrifter med å spare betydelig beløp – opptil 50% av dagens kostnader innenfor innkjøp og forvaltning av IT- og telekom. Kostnadskontroll, bedre innkjøpsprosesser, bedre innkjøpsbetingelser, MOBIT SWAP, frigjøring av tid for HR-, IT, og økonomiavdelingene, GreenPool og miljø, full kontroll på alle assets – og ikke minst selvbetjening og fornøyde og bevisste ansatte.

Les mer her: https://mobit.no/produkt/telenor-mport/

Origo Business cloud

Origo Business Cloud er en portal som gir økt frihet for bedriften og de ansatte, ved å effektivisere arbeids- og forretningsprosesser knyttet til å digitalisere arbeidsprosesser, både hos kunder og tjenestetilbyder. Origo Business Cloud reduserer kompleksitet, tid og kostnader med en felles skybasert portal for din bedrift og dine ansatte.

Med Origo Business Cloud vil din bedrift ha mulighet for:

Jeg er interessert i leasing!

Kontakt oss så finner vi en finansieringsløsning som passer din bedrift.  

Kontakt oss

kontakt@collabit.no