Lynrask fiber til din bedrift

Næringslivet behov for kapasitet på båndbredde øker kontinuerlig. Med fiber er din bedrift bedre forberedt på fremtidens muligheter. Fiber gir deg raskere nett og det er stabilt og skalerbart. Vi samarbeider med fem forskjellige Fiber-leverandører.​

Fiber/IP-kom

Næringslivet behov for kapasitet på båndbredde øker kontinuerlig. Med fiber er din bedrift bedre forberedt på fremtidens muligheter. Fiber gir deg raskere nett og det er stabilt og skalerbart. Vi samarbeider med fem forskjellige Fiber-leverandører.

Telenor

Telenor tilbyr et raskt, stabilt og sikkert nett på din arbeidsplass.

Hos Telenor er du alltid trygg med et eget sikkerhetsfilter som kalles nettvern. Nettvern stopper deg når du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. 

Telenor har også et samarbeid med flere av de 650 største nettaktørene i verden (f.eks. Google, Amazon, Netflix) som gir deg som kunde en raskere oppkobling. Fiber er en teknologi som har svært høy oppetid. 

Telenor
GlobalConnect

GlobalConnect

I dag stilles det enorme krav til bedriftens internettforbindelse. Den er ikke bare din forbindelse til omverden, men selve livlinen til økonomisystemer, CRM-systemer og andre forretningskritiske applikasjoner.

Med fiberbredbånd fra GlobalConnect får din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, slik at dere kan dra full nytte av alle mulighetene digitaliseringen bringer.

Telia

Telia Internet Advanced gir deg den båndbredde du ønsker hele døgnet for de mest krevende Internett-applikasjoner, og imøtekommer dine høye krav til kvalitet. Tjenesten leveres med kundeplassert ruter og båndbredder fra 2 Mbit/s til 10 Gbit/s. Telia har eget globalt fiberstamnett på 65.000km som strekker seg over Europa, Nord-Amerika og Asia. 

Med Internet Advanced er du knyttet til Telia sitt Multitjenestenett og får tilgang til flere av våre tjenester som WiFi og LAN som tjeneste, TV/Infoskjerm (Telia Visning), DDOS beskyttelse og prioritert trafikk til IP-telefoni fra Telia. 

Telia
Viken Fiber

Viken fiber

Viken Fiber bygger og drifter fibernett over store deler av Østlandet. Som Altibox-leverandør kan vi tilby et komplett og konkurransedyktig sett av tjenester for internett, tv og telefon som garantert vil gi deg gode kundeopplevelser.

Hvorfor velge fiber?

Rask, trygg og fremtidsrettet nettforbindelse

Fremtidens skytjenester krever mer båndbredde.

Økt kvalitet for videomøter og streams.

Sjekk om du kan få fiber i dag.

La oss begynne med en samtale for å diskutere dine behov. Sammen finner vi en løsning som passer for deg og dine ansatte. 

Kontakt oss

kontakt@collabit.no